POTENTA ARTS

I Potenta ARTS støtter vi kunstnere i deres rolle som entreprenører og arbejder for at facilitere et rum, hvor idéer kan undersøges, udvikles og produceres under professionelle rammer uden en decideret producer, der tilegner sig rettighederne. 

Materialet er og forbliver kunstnerens ejendom. 

Måden at producere på betyder, at vores produktionsomkostninger bliver mere end halveret, samtidig med at det kunstneriske team beholder en andel i alle rettigheder.

TJENESTER

FILM PRODUKTION

Har du en idé eller et manuskript til en film eller web-serie? Vi kan hjælpe dig med at producere din film med de bedste kunstneriske og kreative betingelser for dig selv.

Book en kop kaffe, hvis du gerne vil pitche en idé.

SHOW REEL

Tag kontrol over dit talent og producér dit eget show reel – så du kan vise castere, agenter, instruktører og producere dit skuespilarbejde med en professionel filmportfolio.

Pakker fra Kr. 9.500 eks. moms.

* Vores show reel-produktionspakker inkl.professionelt crew, bestående af minimum instruktør, fotograf, tonemester og klipper. Produktionsservices og -udstyr.

PERSONA STORIES

En serie af fire vignetter eller snapshots af forskellige karakterer, der hurtigt viser dit skuespilarbejde. Det er særdeles velegnet til instagram.

Pakker fra Kr. 5.000 eks. moms.

 

* Vores Persona stories-produktionspakker inkl. professionelt crew i form af fotograf og instruktør, produktionsservices, skuespilcoaching, udstyr og studio.

DOKUMENTATION OG FORMIDLING AF ARTISTISKE PROCESSER

Skal du søge penge til et projekt? Overvej en filmportfolio, hvor din idé kommer til live og bliver til et filmpitch, der forklarer din vision på en stærk og professionel måde. CASE: SEKTEN

Sekten blev udviklet af et skuespillerensamble, der fokuserede på de forskellige story lines til en mulig tv-serie. Projektet er p.t. i vores pipeline. 

SEKTEN – PILOT AFSNIT FOR TV SERIE

DIRECTOR & PRODUCER: Emma Balcázar

FOTO & KLIP: Ricardo León

POST PRODUCCION: León Studios.

 

Play Video

HVAD VORES KUNDER SIGER

Emma Balcázar og Potenta har varetaget  filmproduktion for  skuespiluddannelsen – Fra idé til færdig produktion.

EMMA Balcázar  er tydelig og direkte i sin kommunikationHun arbejder hårdt og resultatet er derfor, at produktet – den færdige film – altid bliver seværdigt.”

 

PEDER DAHLGAARD • V

Den Danske Scene Kunstskole

Thanks for coming on board! Super excited to work with you.

Edith Pauccar • Production Manager

VOXMEDIA for NETFLIX

I forbindelse med produktionen af 9 informationsfilm til HjernetumorrForeningen har Ophelia Productions samarbejdet med Potenta Arts/Emma Balcazar.

Som samarbejdspartner har potenta film været effektive og løsningsorienterede og holdt fokus på høj kvalitet hele vejen gennem projektet.

Carsten Kressner

Producer & manuskriptforfatter

Har du brug for flere oplysninger?