POTENTA ERVÆKST

I Potenta ERVÆKST støtter vi små erhvervsdrivende i at blive synlige med stærke audiovisuelle produkter, der spejler passionen bag deres iværksætteri. Vi bygger bro mellem dygtige kunstnere og entreprenører for at skabe en stærk visuel identitet, hvad enten det er en reklamefilm, en dokumentarisk kampagne, en animation eller noget helt tredje. 

TJENESTER

”BRANDING BY HEART”

Vi brænder for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at bygge en stærk audiovisuel identitet med vores koncept ”Branding by heart”, hvor vi tilbyder unikke, professionelle film, der beskriver din passion og det, du brænder for som entreprenør. Om det er et spot, en kampagne, en YouTube-kanal eller noget helt fjerde, vil vi med en produktion af høj kvalitet fortælle andre, hvorfor netop din virksomhed er værdifuld. Vi samarbejder med visuelle kunstnere, skuespillere, animatorer, fotografer og instruktører, der alle vil hjælpe dig med at præsentere din virksomhed eller ydelse på den bedst mulige måde til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi mener, at alle samfundsrelevante produkter og ydelser bør være synlige i SoMe, så vi kan tilbyde brugbare løsninger for små budgetter.
Vi samarbejder med visuelle kunstnere, skuespillere, animatorer, fotografer og instruktører, som vil hjælpe dig med at præsentere din virksomhed eller ydelse på den bedst mulige måde til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi mener, at alle samfundsrelevante produkter og ydelser bør have synlighed i SoMe, så vi kan tilbyde brugbare løsninger for små budgetter.

Vi producerer både live action og animation til sociale medier og Digital Broadcasting.

SPONSORORDNING

Sponsorordning er lig med social ansvarlighed.
Hvis din virksomhed er etableret og ikke behøver støtte, kan du overveje at samarbejde med os og blive sponsor. Vi vil producere audiovisuelle produkter af høj kvalitet for dig til markedspris, men overskuddet vil gå til at støtte mindre virksomheder og foreninger, der har brug for et skub.

Case: My Beauty app

ANIMATION -REKLAME

DIRECTOR & PRODUCER Emma Balcázar

ART DIRECTION & ANIMATION: Alejandro Rosado

Play Video

HVAD VORES KUNDER SIGER

Emma Balcázar og Potenta har varetaget  filmproduktion for  skuespiluddannelsen – Fra idé til færdig produktion.

EMMA Balcázar  er tydelig og direkte i sin kommunikationHun arbejder hårdt og resultatet er derfor, at produktet – den færdige film – altid bliver seværdigt.”

 

PEDER DAHLGAARD • V

Den Danske Scene Kunstskole

Thanks for coming on board! Super excited to work with you.

Edith Pauccar • Production Manager

VOXMEDIA for NETFLIX

I forbindelse med produktionen af 9 informationsfilm til HjernetumorrForeningen har Ophelia Productions samarbejdet med Potenta Arts/Emma Balcazar.

Som samarbejdspartner har potenta film været effektive og løsningsorienterede og holdt fokus på høj kvalitet hele vejen gennem projektet.

Carsten Kressner

Producer & manuskriptforfatter

Kun fantasien sætter grænser.