POTENTA SOCIAL

I Potenta Social støtter vi sociale sager. Aktører med relevante budskaber for samfundet. Vi er med til at finansiere jeres produktioner, for vi tror på, at kunstnere føler et socialt ansvar for det samfund, vi lever i. Hver gang du køber et POTENTA-produkt til fuld pris, støtter du en relevant aktør i at få vedkommendes budskab bragt ud til samfundet.

TJENESTER

Potenta Social brænder for at formidle relevante samfundsbudskaber igennem film. Sager, der burde have vores opmærksomhed som samfund. Vi støtter foreninger og mærkesager i at formidle relevante budskaber i den form og genre, der bedst egner sig til at nå et publikum. Vi kan være behjælpelige med præsentation af budskaber, projekter eller kampagner, visualisering i forbindelse med fund raising og produktion af fiktion, dokumentarer, infotainments, reklamer og spots til SoMe.

CASE : HTF OPLYSNINGSKAMPAGNE

Oplysningskampagne for HjernetumorForening.

Produceret i Samarbejde med Ophelia productions (præmiere: tba) 

Hvad vores kunder siger

Emma Balcázar og Potenta har varetaget  filmproduktion for  skuespiluddannelsen – Fra idé til færdig produktion.

EMMA Balcázar  er tydelig og direkte i sin kommunikationHun arbejder hårdt og resultatet er derfor, at produktet – den færdige film – altid bliver seværdigt.”

 

PEDER DAHLGAARD • V

Den Danske Scene Kunstskole

Thanks for coming on board! Super excited to work with you.

Edith Pauccar • Production Manager

VOXMEDIA for NETFLIX

I forbindelse med produktionen af 9 informationsfilm til HjernetumorrForeningen har Ophelia Productions samarbejdet med Potenta Arts/Emma Balcazar.

Som samarbejdspartner har potenta film været effektive og løsningsorienterede og holdt fokus på høj kvalitet hele vejen gennem projektet.

Carsten Kressner

Producer & manuskriptforfatter

Skal vi hjælpe dig med at sprede dit budskab?